Μετάβαση στο Νέο Portal

tcp.gr Project

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κέντρο: Notos Galleries


Αν και σαφώς πιο… περιορισμένο, σε σχέση με τα υπόλοιπα malls και πολυκαταστήματα, βρίσκεται σε κεντρικότατο και άκρως βολικό για όλους σημείο.
Shops in shop με κάθε είδους brands (εδώ μπορείτε να βρείτε πραγματικά τα πάντα), που διακρίνονται για την ευγενική τους εξυπηρέτηση, παρ’ ότι ορισμένες φορές οι καλοί τρόποι μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε πως πιεζόσαστε τόσο ώστε να κάνετε οπωσδήποτε κάποια αγορά. Στα δυνατά του χαρτιά συγκαταλέγεται σίγουρα το εστιατόριο στον 7ο, το οποίο προσφέρει πολύ καλής ποιότητας φαγητό και ανάλογο service.
Ποικιλία: Περισσότερες από 200 εταιρείες και ένα cafe-εστιατόριο.
Πάρκινγκ: Με αγορές άνω των €100 παρκάρετε δωρεάν για 2 ώρες στο πάρκινγκ της Εμ. Μπενάκη 10, ενώ με αγορές άνω των €200, σταθμεύετε δωρεάν στον ίδιο χώρο για μια επιπλέον ώρα.
Δωρεάν υπηρεσίες: Μεταποίηση ρούχων και αποστολή των αγορών σας σε όλη την Αττική.
Μας άρεσαν: Η άμεση εξυπηρέτηση στα ταμεία παρά την μεγάλη ουρά και το ότι μπορείς να συνδυάσεις τη βόλτα σου στο κέντρο με μια στάση για ψώνια.
Δεν μας άρεσαν: Η αίσθηση στριμώγματος που αναπόφευκτα αισθάνεσαι σε αρκετά σημεία εξαιτίας του υπερβολικού όγκου εμπορευμάτων. Η ατμόσφαιρα «θερμοκηπίου» του εξωτερικού χώρου του εστιατορίου, όπου ο συνδυασμός μυρωδιών και τέντας προκαλούν σχεδόν ασφυξία.
(Σταδίου & Αιόλου, Αθήνα, τηλ. 210 3245811).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου