Με μεσαιωνική διακόσμηση που παραπέμπει στους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης, το bar-restaurant Avalon στου Ψυρρή, θα συνεπάρει απ’ την πρώτη στιγμή τους λάτρεις των οστρακοειδών. Highlight αποτελούν σίγουρα τα μύδια, μαγειρεμένα με δεκατρείς διαφορετικούς τρόπους. Επιλέξτε ανάμεσα στη χαρακτηριστική βελγική συνταγή των αχνιστών, με κρασί και θυμάρι και στις πιο δεμένες γεύσεις με κρέμα από σαφράν ή μουστάρδα Dijon. Τιμή: €30 με κρασί.
(Λεωκορίου 20, Ψυρρή, τηλ. 210 3310572)
Τρίτη 2 Μαρτίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου